TV reyting sonuçları 2 Aralık Cumartesi: TOTAL ve AB'de hangi dizi birinci oldu?

Televizyon dünyası, izleyicilere her gün farklı hikayeler sunarak onları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu nedenle, televizyon dizileri ve programlarını düzenli olarak takip eden vatandaşlar, her hafta reyting sonuçlarına büyük bir heyecanla odaklanıyor. Bu sebeple, 2 Aralık Cumartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 2 Aralık Cumartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dünyasının vazgeçilmez bir parçası olan dizi ve programlar arasındaki rekabet, izleyicilerin merakla beklediği reyting sonuçlarıyla her hafta doruk noktasına ulaşıyor. Televizyon kanalları, birbirinden iddialı yapımlarını ekranlara getirerek izleyici kitlesini artırmaya çalışıyor. Bu kıyasıya mücadelede kazananlar ve kaybedenler her hafta değişiyor.

2 Aralık Cumartesi günü elde edilen reyting sonuçları, televizyon kanallarının kıyasıya mücadelesini bir kez daha ortaya koydu. ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 gibi önemli kanallar, izleyici kitlesini elde tutabilmek ve rekabetin içinde öne çıkabilmek adına birbirinden iddialı programlar ve dizilerle ekranlara geliyor. Peki, dün hangi kanal reytinglerde birinci oldu? İşte, 2 Aralık Cumartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

TV reyting sonuçları 2 Aralık Cumartesi: TOTAL ve AB'de hangi dizi birinci oldu?

TV REYTİNG SONUÇLARI: DÜN REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU? 2 ARALIK 2023

Total'de birinci sırayı TRT1'de seyirciyle buluşan "Gönül Dağı" alırken, ikinci sırayı ATV’de yayınlanan "Kardeşlerim" ve üçüncü sırayı ise yine TRT1'de ekrana gelen "Gönül Dağı özeti" aldı.

AB'de ise birinci sırayı "Gönül Dağı", ikinci sırayı "Güldür Güldür Show" ve üçüncü sırayı ise "Masterchef Türkiye All Star" dizisinin özeti elde etti.

TV reyting sonuçları 2 Aralık Cumartesi: TOTAL ve AB'de hangi dizi birinci oldu? ile ilgili etiketler reyting
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.