TV 100 kanalının Metin Özkan'la ilişiğini kestiği iddia edildi

Metin Özkan'ın bir restoranda Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para çaldığı iddiası sonrası TV 100 kanalının Özkan'la ilişiğini kestiği öne sürüldü.

Yeniçağ gazetesi, Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığını iddia ederek güvenlik kamerası görüntüleri yayımlamıştı. Görüntülerin ardından açıklama yapan Özkan, suçlamaları reddederek söz konusu görüntülerin montaj olduğunu söyledi.

Özkan kendini, "Metin Özkan’ı böyle mi susturacaklar? Avukatlarımız gerekli işlemlere başladılar. Montaj bir görüntü üzerinden ne olabilir ya? Kolay mı o kadar insan harcamak? Avukatlarım konuyla ilgileniyor” ifadeleriyle savundu.

TV 100 YOLLARI AYIRDI İDDİASI

Medyakoridoru'nun haberine göre;  TV 100'de yayınlanan "Sağlı Sollu" adlı programda yorumculuk yapan Özkan'la ilgili bir karar alındı. TV100 yönetimi, Özkan'ın program kadrosundan çıkarılmasına karar verdi.

TV 100 kanalının Metin Özkan'la ilişiğini kestiği iddia edildi ile ilgili etiketler Kadın Para Dolar TV 100 metin özkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.