Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç’tan Galatasaray'a sert sözler!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş mücadelesinde ilk maçta evinde Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray, deplasmanda rakibini 4-0'la geçti. Mücadeleye ise maç bitiminin ardından iki takımın futbolcuları arasındaki tartışma damga vurdu. Söz konusu duruma ilişkin Tuzlaspor'un hocası Gürses Kılıç, sert ifadeler kullandı.

İlk maçta 2-0 yendiği Galatasaray’a sahasında 4-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Tuzlaspor’un teknik direktörü Gürses Kılıç, maç sonrası sert ifadeler kullandı. Karşılaşmanın ardından çıkan olaylar hakkında konuşan Gürses Kılıç, Muslera’nın kendilerini sürekli tahrik ettiğini söyledi.

Galatasaray’ın bunu intikam maçına çevirdiğini savunan Gürses Kılıç şu ifadeleri kullandı:

“İki ayaklı bir maçtı 4-2 bitti. Biz amacımıza ulaştık. Biz Galatasaray’ı Türk Telekom’da eze eze yendik. Bu maç intikam maçı olmamalıydı. Galatasaray’ın intikam maçları Real Madrid’e, PSG’ye karşı olmalıydı. Milyon Euro’lar alan futbolcular benim ülkemde bize küfür edemez. Yazıklar olsun! Bu ülkenin paralarıyla Avrupa’da başarılı olmak adına kurulan bir takım, Tuzlaspor’u yendiği için mutlu oluyorsa, kenetleniyorsa helal olsun! Onları kenetledik ya başka bir şey demiyorum.”

''İKİNCİ YARI SÜREKLİ KÜFÜR ETTİ''

Muslera’nın olayları körüklediğini de söyleyen Gürses Kılıç “Muslera ikinci yarı sürekli küfür etti. Yan hakeme söylüyorum ‘Maç bitiyor’ diyor. Benim ülkemde bana küfür edecek. girişte saldıracak bana, oyuncuma vuracak. Yok böyle dünya! Yazıklar olsun! Ben buna inanamıyorum. Tuzlaspor’u yenince kahraman mı oldular? Tuzlaspor onların rakibi değil… Onların rakibi Real Madrid’di, PSG’ydi…” dedi.

“GALATASARAY TURU GEÇTİ AMA GÖNÜLLERİ KIRDI”

Galatasaray'ın çok güçlü bir kadroyla sahaya çıktığı için şaşırdığını vurgulayan Kılıç, “Maçtan önce Fatih Terim'e gittim, hoş geldiniz dedim. Çok şaşırdım, Şampiyonlar Ligi'ne çıkar gibi bir kadroyla çıktılar. Turu geçtiler ama gönülleri kırdılar. Bu konuda daha fazla bir şey söylemiyorum. İleri ki zamanlarda bu konuda açıklamaları takip edip göreceğiz. Bizler emekçiyiz. Saygısızlık, terbiyesizlik yapmadık. 4 yedik ama oyunu çirkinleştirmedik. Maliyetimiz, rakibimizin sıradan bir oyuncusunun maliyetinin yarısı bile değil. Galatasaray'ın ülkeye puan kazandırmasını çok isterdim ama galiba kupadaki puanlar daha önemli geldi” ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç’tan Galatasaray'a sert sözler!

''PAYLAŞIMINI KALDIRTTIK''

Gökhan Çıra'nın ilk maç sonrasında yaptığı paylaşımı kulüp olarak hemen kaldırttıklarını söyleyen Gürses Kılıç, “Hoca bana, Okan'ı siz mi soydunuz gibi bir şey sordu, tam olarak anlayamadım. Ekibime sordum onlar da tam hakim değildi. Gökhan Çıra'nın bir paylaşım olmuş, bize haberi geldiğinde o dakikada o paylaşımı kaldırttık. Biz onu kulüp olarak ikaz ettik. Fatih Terim bir yerde Gökhan Çıra bir yerde. Terbiyesizlik yapmış olabilir, biz kendisini uyardık ama bu nasıl bir şey? Yanlış yapmış olsa da 23 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz, bunu ben anlayabilmiş değilim” şeklinde konuştu.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç’tan Galatasaray'a sert sözler! ile ilgili etiketler Galatasaray Tuzla Fatih Terim Ziraat Türkiye Kupası Fernando Muslera Tuzlaspor Gürses Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.