Tuzla'da çıkan yangın söndürüldü! Marmaray seferleri yeniden başladı

İstanbul Tuzla'da bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın nedeniyle Marmaray seferleri tedbiren durdurulmuştu. Yangının söndürülmesinin ardından seferler yeniden başladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Tuzla'da bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangının, Marmaray raylarının yakınında olması nedeniyle Marmaray seferleri bir süreliğine durduruldu.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ!

İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından yangın söndürüldü. Kısa süre aksama yaşanan Marmaray’da seferler tekrar başladı.

Yangın, Tuzla İçmeler Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde bulunan geri dönüşüm merkezinde saat 15.30 sıralarında çıktı. Geri dönüşüm tesisinin yanında Marmaray ve Yüksek Hızlı Tren rayları olması sebebiyle seferlerde aksama oldu. Marmaray seferlerinde yaklaşık 30 dakika boyunca seferler yapılamadı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından seferler normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Tuzla'da çıkan yangın söndürüldü! Marmaray seferleri yeniden başladı ile ilgili etiketler Tuzla Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.