Tuzla'da askeri alan içinde patlama meydana geldi

Tuzla Piyade Okulu içinde bulunan 41. Bakım Müdürlüğü'nde bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi. Yangın itfaiye görevlilerinin yoğun çabasıyla yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.

Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı içinde bulunan 41. Bakım Müdürlüğü'nde bilinmeyen bir sebeple patlama oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Tuzla'da askeri alan içinde patlama meydana geldi

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaşanan patlamanın mühimmat patlaması sonucu yaşandığı iddia edildi. İlk belirlemelere göre olayda ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Patlama sesleri endişe yaratırken, itfaiye görevlilerinin yoğun çabasıyla yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.

 Tuzla'da askeri alan içinde patlama meydana geldi - Resim : 2

İHA -AA

Tuzla'da askeri alan içinde patlama meydana geldi ile ilgili etiketler Tuzla patlama askeri bölge Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.