Tuzak Dizisinin Kadrosuna Bomba İsim Katıldı!

tv8'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Tuzak dizisinin kadrosuna bomba bir isim katıldı. Final yapacağı iddialarına Acun Ilıcalı'nın son verdiği Tuzak dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Talat Bulut gibi usta isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Tuzak dizisine bomba isimler katılmaya devam ediyor. Dizinin yurt dışı satışlarının patlama yaptığını düşünürsek Türkiye'de de uzun süre ekranda göreceğimizi düşünüyorum. Peki hangi ünlü Tuzak dizisine katıldı?

Tuzak dizisine katılan son isim Servet Pandur oldu. Avukat Umut ve Ceren'in hikayesinin anlatıldığı ve sosyal medyada da #UmRen etiketiyle binlerce paylaşımın yapıldığı Tuzak dizisinde Servet Pandur'un hangi rolü oynayacağı henüz açıklanmadı.

Servet Pandur - Beyazperde.com

SERVET PANDUR KİMDİR?

1970 İzmir doğumlu olan Servet Pandur, 1993 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Hâlen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevini sürdürmektedir.

Servet Pandur Hangi Dizilerde Oynadı?

Tuzak dizisinde oynayacak olan Servet Pandur, Kazara Aşk, Kalbim Yangın Yeri, Yılanların Öcü, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerde rol aldı.

Tuzak Dizisinin Kadrosuna Bomba İsim Katıldı! ile ilgili etiketler Tuzak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.