Tuzak Dizisi İlk Transferini Yaptı! Ünlü Oyuncu Tuzak'ın Yeni Yüzü Oldu

Başrollerinde Bensu Soral, Akın Akınözü, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı Tuzak dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Avukat Umut'un intikam hikayesinin anlatıldığı Tuzak dizisi 4 bölümü geride bıraktıktan sonra ilk transferini yaptı.

Tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve hikayesiyle ilgi çeken Tuzak dizisi 5. bölümüy ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosuyla da sosyal medyada en çok etkileşim alan dizi Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapımıdır.

TUZAK İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrolünde olduğu Tuzak dizisi yeni bölümünde Balamir Emren'i ekrana göreceğiz. Ünlü oyuncu dizinin ilerleyen bölümlerinde heyecanlı anlara neden olan bir karaktere hayat verecek.


Balamir Emren 1985 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk profesyonel oyunculuk deneyimine Duvar isimli dizi ile başladı, bu dizide Erman karakterine hayat verdi. Bugüne kadar Şeytanını Kabilesi, Yola Geldik, Ammar 2, Korkma Korkma, Duvar, Mahşer, Sinekli Bakkal, Akasya Durağı, Böyle Bitmesin, Aşkın Bedeli ve Dolanay gibi projelerde rol aldı.

Tuzak Dizisi İlk Transferini Yaptı! Ünlü Oyuncu Tuzak'ın Yeni Yüzü Oldu ile ilgili etiketler Tuzak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.