Tuzak Dizisi Hangi Kanalda? Tuzak Hangi Gün, Saat Kaçta?

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekrana gelen Tuzak dizisi hangi kanalda merak ediliyor. Başrollerinde Bensu Soral ve Akın Akınözü, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu'nun rol aldığı Tuzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...

Tuzak dizisi hangi gün, saat kaçta başlıyor sorusu dizinin izleyenlerinin merak konusu oldu. Zengin ve güçlü bir aileden intikamını alma yolunda olan Avukat Umut'un hikayesini işleyen Tuzak dizisi haksızlığa uğramış insanları da konu alıyor.

Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral, Onur Durmaz, İlayda Çevik ve Talat Bulut'un rol aldığı Tuzak dizisi hangi günler yayınlanıyor?

TUZAK DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Tuzak dizisi Çarşamba günleri ekrana geliyor. TV8 kanalında yayınlanan Tuzak dizisinin başlama saaati ise 20:00.

Tuzak dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir? TV8 dizisi Tuzak nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var, gerçek hikaye mi ve uyarlama mı?

TUZAK OYUNCU KADROSU

Akın Akınözü'nün Umut, Bensu Soral'ın Ceren karakterine hayat verdiği Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunda;

Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi isimler başarılı yer alıyor.

Tuzak Dizisi Hangi Kanalda? Tuzak Hangi Gün, Saat Kaçta? ile ilgili etiketler Tuzak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.