Tüyler ürperten olay! Yol çalışmasında insan kemikleri bulundu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye ekiplerinin yol çalışması için yaptığı kazıda, insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemik parçaları bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, kemiklerin bulunduğu bölgede ve çevrede araştırma başlattı.

Ankara'nın ilçesi Etimesgut'ta bulunan Sakıp Sabancı Bulvarı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmasına başladı. Ekipler yol çalışması sırasında kemiklere rastlandı. İş makinesi ile yapılan çalışma durdurularak, polise haber verildi.

Tüyler ürperten olay! Yol çalışmasında insan kemikleri bulundu

Gelen polis ekipleri, insana ait olduğu tahmin edilen kemikler ile kafatası bulunan yerin etrafını güvenlik şeridi ile kapattı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, kemiklerin bulunduğu bölgede ve çevrede araştırma yaptı. İncelemenin ardından kemikler ve kafatası, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Tüyler ürperten olay! Yol çalışmasında insan kemikleri bulundu ile ilgili etiketler Ankara yol çalışması insan ekipleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.