Tuvana Türkay'ın yalanını ayna detayı ele verdi!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile ilişkisini ihanet nedeniyle noktalayan oyuncu Tuvana Türkay, barıştıkları yönünde çıkan haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Ancak ikilinin yeniden bir araya geldiğini Türkay'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraftaki detay ele verdi.

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Alper Potuk'la ilişkisine nisan ayında son noktayı koymuştu. Tam ayrıldılar derken Tuvana Türkay'ın Instagramdaki paylaşımı kafaları karıştırdı. 

DOĞUM GÜNÜ FOTOĞRAFI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

3 Ekim'de 28 yaşına basan Türkay, evden pastalı bir fotoğrafını yayınladı. Arkadaki ayna ise gerçeği ortaya çıkardı. Aynada Alper Potuk'un göründüğünü fark eden güzel oyuncu, bu fotoğrafı anında sildi.

Tuvana Türkay'ın yalanını ayna detayı ele verdi!

EVLENMEK ŞARTIYLA BARIŞTI

Aynı kareyi beş dakika sonra yeniden paylaşan Tuvana Türkay, bu kez aynada Potuk'un göründüğü bölüme 'kalp' emojisi koyarak ilişkisini kamufle etmeye çalıştı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yıldızla barıştığına dair çıkan haberleri yalanlayan güzel oyuncu, önceki akşamki paylaşımıyla da sosyal medyadan kendi kendini ele vermiş oldu. Bu arada Tuvana Türkay'ın Potuk'la yeniden barışmayı "evlilik şartıyla" kabul ettiği de konuşulanlar arasında.

Tuvana Türkay'ın yalanını ayna detayı ele verdi! - Resim : 2

Tuvana Türkay'ın yalanını ayna detayı ele verdi! ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Alper Potuk Doğum günü ayna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.