Tuvana Türkay'ın sosyal medya hilesi!

Futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşayan oyuncu Tuvana Türkay'ın, sosyal medyada stalk yapmak (internet ortamında gizlice takip etmek) için sahte hesap kullandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın kendi sosyal medya hesabının yanında gizlice takip etmek istediklerini eklediği bir hesabı daha ortaya çıktı.

tuvana-turkay-kimdir-1499116079-15039827623

SEVGİLİSİNE YASAK KOYMUŞTU!

HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre; birlikte oldukları dönem Fenerbahçeli sevgilisi Alper Potuk’a, sosyal medyada başka kadınları takip etme yasağı koyan Tuvana Türkay, gizli takipçi çıktı!

‘Skypunch1’ isimli sahte bir hesap açan güzel oyuncu, merak ettiği hesapları bu hesaptan kontrol ettikten sonra takip ediyor. Türkay, kendisini takip etmek isteyen kişilerin hesaplarını da kontrol edip uygun bulursa onaylıyor. Tuvana Türkay, sadece yakınlarının bildiği hesabını tanımadığı isimlerin takip etmesine de izin vermiyor.

640xauto

Tuvana Türkay'ın sosyal medya hilesi! ile ilgili etiketler Tuvana Türkay stalk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.