Tuvana Türkay cephesinde flaş gelişme!

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçeli Alper Potuk'u terkeden ve magazin kulislerine göre adını bile duymak istemeyen Tuvana Türkay'a bu ayrılık yaradı. Türkay, önceki gece Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki müzik stüdyosundan çıkarken görüntülendi.

Tuvana Türkay çıkışta yaptığı açıklamada,  "Ozan Bey'le çok güzel bir şarkı hazırlıyoruz. Daha önce birkaç projede şarkı söylemiştim ve bu yönde çok talep olmuştu. Kolları sıvadık. Stüdyoya kapanıp, uzun uzun çalışıyoruz. İki gün sonra Londra'ya gidiyorum. 1,5 ay orada kalacağım. Döndükten sonra çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

ALPER POTUK'TAN AYRILMIŞTI

Oyuncu Tuvana Türkay ile futbolcu Alper Potuk'un ilişkisi ikinci denemede de ayrılıkla sonuçlandı. Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk (27) ile aynı yaştaki sevgilisi Tuvana Türkay, hayranları düğün haberini beklerken bir kez daha ayrılık kararı aldı.

Tuvana Türkay cephesinde flaş gelişme! ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Ozan Doğulu Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.