Tuvalet temizliğinde bu formülü tercih edenler hiç yorulmuyor! Klozeti zahmetsizce bembeyaz yapmak mümkün: Gerekli malzemeler…

Tuvalet temizliği, en zahmetli temizlik işlemlerinden biri olarak biliniyor. Tuvalet temizlemek isteyenler sarı lekeleri çıkarmak için saatlerce uğraşıyor. Ancak bir yöntem, temizlik süresini kısaltıyor ve klozetin bembeyaz olmasını sağlıyor. İşte o yöntem…

Tuvalet temizliği yapmak, insanları ciddi anlamda yoruyor. Sağlık için sık sık temizlenmesi gereken tuvaletler ne kadar temizlense de kolayca sararıyor. Tuvalet temizliğinde çamaşır suyu, banyo spreyi gibi malzemeler kullanılıyor. Temizlik uzadıkça kimyasallara maruz kalma süresi de artıyor.

Tuvalet temizliği sırasında solunan kimyasallar, mide bulantısı, baş ağrısı yapabiliyor. Bu nedenle pek çok kişi doğal temizlik yöntemlerini araştırıyor. Doğal malzemeler sayesinde hem sağlığı korumak hem de tertemiz bir tuvalet kullanmak mümkün oluyor. Doğal malzemelerle temizlik sırasında bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor.

ÇAMAŞIR SUYUNA GEREK KALMIYOR

Önereceğimiz doğal temizlik formülü sayesinde temizlik sırasında çamaşır suyu kullanmaya gerek kalmıyor. Doğal temizlik için sadece karbonat ve sirke kullanmak yeterli oluyor. Karbonat ve sirke karışımı sayesinde sarı lekelerden kolayca kurtulmak mümkün oluyor.

İlk olarak karbonatın lekelerin olduğu kısma dökülmesi gerekiyor. Ardından beyaz sirke dökülüyor. Bir süre bekleniyor. Bekleme süresi tamamlandığında tuvalet fırçası ile bölge ovalanıyor. Sifon çekilerek işlem tamamlanıyor.

KARBONAT VE SİRKE İLE TUVALET TEMİZLİĞİ SAĞLIKLI HALE GELİYOR

Tuvalet temizliğinde bu formülü tercih edenler hiç yorulmuyor! Klozeti zahmetsizce bembeyaz yapmak mümkün: Gerekli malzemeler…

Karbonat ve sirke yönteminin kullanımı sayesinde kimyasalların zararlı etkilerine maruz kalmak gerekmiyor. Karbonat, sarı lekeleri ortadan kaldırdığı için saatlerce uğraşmaya gerek kalmıyor.

Karbonat ve sirke yöntemini 2-3 güne bir uygulamak mümkün oluyor. Bu yöntem sayesinde klozet taşları daha beyaz hale geliyor. Aynı zamanda mikrop ve zararlı bakteriler de tuvaletlerden uzaklaşıyor. Tuvalet temizliği sırasında hijyen için eldiven kullanmakta fayda bulunuyor. Karbonat ve sirke kokusunun insan sağlığına karşı bir zararı bulunmuyor. Bu nedenle solunması ya da teması halinde bir zararı olmuyor.

Tuvalet temizliğinin sağlık için sık sık yapılması gerekiyor. Bu sayede hastalıklara karşı gerekli koruma sağlanıyor. Tuvalet kullanımı sırasında hijyeni maksimum düzeyde sağlamak için tuvalet kağıdı, sabun gibi malzemeleri banyolardan eksik etmemek gerekiyor.

Tuvalet temizliğinde bu formülü tercih edenler hiç yorulmuyor! Klozeti zahmetsizce bembeyaz yapmak mümkün: Gerekli malzemeler… ile ilgili etiketler Temizlik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.