Tutuklanan gazeteci Ersin Kalkan'dan haber var!

Fatih’in en eski semtlerinden Balat'ta,dün bir kafe önünde yaşanan tartışmada, Berattin Çimen’i bıçakla öldüren emekli gazeteci Ersin Kalkan,Metris Cezaevi’ne konulmuştu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Meydana gelen olayın ardından, Balat’ta bulunan polis merkezine giderek teslim Kalkan,geceyi Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Yedikule’de bulunan Asayiş ve İnfaz Bürosu’nda geçirmişti.

Poliste susma hakkını kullandığı öğrenilen ve bugün elleri kelepçeli ve ağzında maskesi ile Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliye Sarayı’na getirilen Erkin Kalkan, burada verdiği ifadesinde Berattin Ç. isimli şahısla bir konudan dolayı davalık olduklarını, şahsın kendisine saldırması üzerine olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdüğü öğrenildi.

“KASTEN ADAM ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI!”
İstanbul Adalet Sarayı'nda nöbetçi savcılığa getirilen Kalkan, burada yapılan işlemlerinin ardından 'kasten öldürme' suçundan tutuklanması talebiyle İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.Burada ifadesi alınan Kalkan ‘kasten öldürme' suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.

“YILLARCA MADDİ YARDIM YAPTI SONUNDA KÖTÜ ÖLDÜ!”
Ersin Kalkan’ın kendisine hediye edilen sedef işlemeli küçük bir bıçak ile Beraatin Çimen’i bıçakla yaralaması sonucu ölümün neden olması,medya dünyasında büyük yankı buldu.Kalkan’ın böyle bir cinayete karışmasına inanamayan,yazılı ve görsel medyadaki bir çok kişi,Ersin Kalkan adına üzüldüklerini belirttiler. Kimse ile kavga etmeyen,tartışmayan ve konuşurken sesini dahi yükseltmeyen eski gazeteci Ersin Kalkan’ın,Beraattin Çimen adlı kişiye,yıllarca maddi ve manevi yardım ettiğini ifade ettiler.Beraattin Çimen’in,kendisine yardım eden Ersin Kalkan’dan,sürekli para isteyerek tehdit ettiği ve küfürler ettiği ifade edilirken,olay günü de arkasından saldırdığı iifade edildi.

“KABUS GÖRÜYOR GİBİYİM!”
Öte yandan Ersin Kalkan'ın,öğlen saatlerinde getirildiği Çağlayan Adliyesi’nde çok üzgün ve sessiz olduğu gözlendi. SuperHaber’in edindiği bilgilere göre,Ersin Kalkan,avukatı ile yakınlarına,”Bir kabusta gibiyim.Sanki kabus yaşıyorum.Yaşadığım olaya inanamıyorum.Bu kabus bitecek ve ben tekrar kendime geleceğim sanıyorum.Ben nasıl bir insanı bıçaklarım.Bu olay neden benim başıma geldi.Hala inanamıyorum.”şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Tutuklanan gazeteci Ersin Kalkan'dan haber var! ile ilgili etiketler cinayet gazeteci ersin kalkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.