'Tutku diziden çıksın' kampanyası başlatıldı!

Yıllardır devam eden aile dizisi Çocuklar Duymasın'da Haluk'a olan aşkıyla yuvalarını yıkan Tutku karakteri izleyici tarafından nefretle karşılanıyor. İzleyiciler 'Aile dizisi, entrika dizisine döndü' yorumlarında bulunuyorlar.

Kanal D'de ekrana gelen 'Çocuklar Duymasın'ın takipçileri, yuvanın altını üstüne getiren 'Tutku' karakterinin diziden çıkarılmasını istiyor.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, "İlk kez bir dizinin takipçileri, 'Tutku' karakterinin diziden çıkarılmasını istiyor. Ben ise 'kalsın' diyorum. Oyunculuğuyla izleyiciyi ikna edebilen parlak bir cevher bulmuşken kaybetmeyelim" ifadelerine yer verdi.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Tutku Başardı" başlıklı yazısı şöyle:

"Uzun bir aradan sonra nefret uyandıran bir dizi karakteriyle tanışmak kısmet oldu. Şu sıralardaki genel eğilim dizilerin 'manyak karakterleri'ni sevimli bulmak.

Eh işte dün 'Çukur'da canlandırdığı 'İdris Koçovalı'nın nasıl olup da bu kadar sevilebildiğini kestiremeyen Ercan Kesal ustanın şaşkınlığını okudum. Ama yeni eğilim bu sanırım.

İZLEYİCİ ÇIKARILMASINI İSTİYOR

İstisnalar da var. Mesela 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Tutku' karakteri. Yuvanın altını üstüne getirdi. Kötülükte sınır tanımıyor ve sonunda 'yok artık yeter' dedirtti.

İlk kez bir dizinin takipçileri, 'Tutku' karakterinin diziden çıkarılmasını istiyor. Ben ise 'kalsın' diyorum. Oyunculuğuyla izleyiciyi ikna edebilen parlak bir cevher bulmuşken kaybetmeyelim!"

'Tutku diziden çıksın' kampanyası başlatıldı! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın tutku haluk izleyiciler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.