''Tut Yüreğimden Anne'' 16 Mart'ta sinemalarda...

Burçin Aydın ve Bülent Aydoğan'ın yönettiği Tut Yüreğimden Anne, filmi Yasemin Nak’ın iki yıldır görüştüğü Otizmli çocukların annelerinin gerçek hikayelerinden yola çıkarak hazırlandı.

Filmin başrollerini Sermiyan Midyat ve Naz Elmas'ın oynadığı filmde,Janberk Nak,Ela Şen,Levent İnanır,Barış Küçükgüler,Cem Sultan Karabulut, Hilmi Erdem,Melda Arat,Kahraman Sivri paylaşıyor.

Sibel, otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman'ın yüreklerine tutunarak mutlu bir ömrü yaşamaya çalışır. Ancak Sibel, kocası Okan ve oğlu Yaman'ın bile otistik kızlarını kabullenmediği ailesinin temellerinin çatırdadığı zor zamanları yaşamaktadır.

Okulda, sokakta, otobüste, evde kısacası hayatın her anında Sibel'in sesini kimse duymamaktadır. Bu zorlu günlerin karanlığında Sibel ölümcül bir hastalığın pençesine düştüğünü öğrenir. Sibel şimdi ameliyat sonrası ölmek ve kalmak arasındaki o ince çizgide hayatının durma noktasındadır.

Sibel bu zorlu kararı vermeden önce dağılmakta olan ailesini bir araya getirmek, onların yüreğini kazanmak için her türlü fedakârlığı yapmaya kararlıdır. Ancak gerçek hiç de Sibel'in bildiği gibi değildir. Bu yolculukta Sibel ve ailesi kendi kimliği ile yüzleşecek ve hayatın getirdiği değişimleri acıda olsa kabullenecektir.

Tut Yüreğimden Anne, 16 Mart’ta sinemalarda.

''Tut Yüreğimden Anne'' 16 Mart'ta sinemalarda... ile ilgili etiketler otizm Naz Elmas Sermiyan Midyat film tut yüreğimi anne
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.