TÜSİAD’ın üyesi olduğu TÜRKONFED kabineden memnun

İş dünyası derneklerinin oluşturduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), kabinenin ekonomi kadrosuna destek verdi. TÜSİAD’ın da üye olduğu TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Kabine üyelerini kutlayan ve görevlerinde başarı dileyen Sönmez, Türkiye’nin ana gündeminin ekonomi olduğu bu dönemde, ulusal ve uluslararası alanda iktisat bilimi kurallarını takip eden saygın ve deneyimli isimlerin kabinede yer almasını iş dünyası olarak memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.

TÜSİAD’ın üyesi olduğu TÜRKONFED kabineden memnun

TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez şunları söyledi: “14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin de açıklanmasıyla birlikte ülkemizi ikinci yüzyıla taşıyacak kadrolarımız belli oldu. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı ve kabinemizin kıymetli bakanlarını tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Ülkemizin kalkınma yolculuğunda ekonomiden demokrasiye, eğitimden gençliğe, kadından çevreye devlet bürokrasisini bilen bakanlarımızın görevlerini, ülkemizin birliği, refahı, huzuru ve barışı için kullanacaklarına inanıyor, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinemizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
 
Türkiye’nin gönüllülük esasıyla bir araya gelmiş en büyük bağımsız iş dünyası örgütü olarak, ülkemizin ana gündeminin ekonomi olduğunu savunuyor, bu kapsamda çözüm önerilerimizi hem yetkili kişi ve kurumlar hem de kamuoyu ile paylaşıyoruz. Böylesine kritik bir dönemde, ulusal ve uluslararası alanda iktisat bilimi kurallarını takip eden saygın ve deneyimli isimlerin kabinede yer almasını iş dünyası olarak büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz.
 
Hayallerimizdeki Türkiye'yi ve umudu inşa etmek için hepimize önemli görevler düşüyor. TÜRKONFED olarak her zaman olduğu gibi kamu-özel sektör-sivil toplum iş birliğinin bir parçası olmaya, birlikte çalışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.”

TÜSİAD’ın üyesi olduğu TÜRKONFED kabineden memnun ile ilgili etiketler ekonomi TÜRKONFED
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.