TÜSİAD'ın konferansında skandal olay

Eskiden her açıklamaları manşet olan TÜSİAD şimdi ancak bu komik skandalla manşetimize yükselebiliyor. İstanbul'da düzenlenen konferansa davet edilen Almanya eski cumhurbaşkanı Christian Wulff, Almanca çevirmen olmayınca neye uğradığına şaşırdı. TÜSİAD'ın düzenlediği konferansta İngilizce konuşması istenen Wulff kürsüden indi.

TÜSİAD'ın İstanbul'da düzenlediği "Çin'i Anlamak, Çin ile İş Yapmak" başlıklı konferansa Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff da katıldı. Wulff konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

TÜSİAD'ın konferansında skandal olay

Almanca konuşmasına başlayan Christian Wulff'un yanına kısa süre sonra görevli kadın geldi. Görevli kadın Wulff'a Almanca çeviri imkanı olmadığını belirterek İngilizce konuşmasını istedi.

Wulff, "Umuyorum ki gelecek yıl Almanya-Türkçe çevirmen ile konuşma yapabilirim" dedi.

"Benim bu konuşmayı İngilizce yapmam mümkün değil" diyen Christian Wulff, "Burada Almanca-Türkçe ve Türkçe-İngilizce çeviri hizmeti yapılacaktı. Ben de şimdi bir sonraki tartışmaya bensiz devam etmenizi teklif ediyorum" diyerek kürsüden indi.

TÜSİAD'ın konferansında skandal olay ile ilgili etiketler Almanya TÜSİAD christian wulff kriz çevirmen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.