TÜRSAB'da acı gün! Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı denizde boğuldu

Erzurum'dan Kemer'e tatile gelen TÜRSAB Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kürşat Özeken, denizde boğuldu. Baygın halde bulunup kalbi çalıştırılan Özeken bir gün sonra yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Erzurum’dan Kemer ilçe merkezinde bulunan bir otele gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Kürşat Özeken, dün öğleden sonra arkadaşı ile denize girdi. Bir süre sonra kendisini göremeyen arkadaşı durumu otel cankurtaranlarına bildirdi.

Denizden baygın şekilde çıkartılan Kürşat Özeken’e ilk müdahale sahilde yapılırken, olay yerine gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelerle duran kalbi tekrar çalıştırılan Özeken buradan Antalya merkezindeki özel bir hastaneye sevk edildi.

Burada yoğun bakımda tedaviye alınan Kürşat Özeken bu sabah kötüleşti ve öğle saatlerine doğru yaşamını yitirdi. Kürşat Özeken’in cenazesi morga konuldu.

 

TÜRSAB'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin sosyal medyadan yayımladığı mesajda, "Erzurum’un turizmde gelişmesi için büyük çabalar harcayan Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı’mız Kürşat Özeken’i Antalya’da geçirdiği kaza sonucu genç yaşta kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz." denildi.

 

 

TÜRSAB'da acı gün! Kuzeydoğu Anadolu BTK Başkanı denizde boğuldu ile ilgili etiketler TÜRSAB Kürşat Özeken Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.