Turkuvaz Grubu 15 Temmuz'da özel sayıları ile bayilerde olacak! İşte detaylar...

Turkuvaz Medya Grubu'na ait gazeteler, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ kapsamında, 15 Temmuz'da özel sayıları ile gazete bayilerinde yerini alacak.

FETÖ'cü hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'da yapılacak anma etkinliklerinin programı kısa süre önce netleşti.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri, darbe girişimi sırasında şehit olan kahramanların mezarlarının ziyaret edilmesiyle başlayacak.

15 Temmuz'da teröristlerin hedef aldığı Gazi Meclis de özel gündemle toplanacak.

Anma etkinliklerinde ikinci durak akşam saatlerinde İstanbul olacak.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı "Milli Birlik Yürüyüşü" gerçekleştirilecek...

15 Temmuz Anıtı açılacak ve Cumhurbaşkanı, halka hitap edecek.

15_temmuz_darbe

- SABAH ‘DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ GAZETELERİ

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında düzenlenecek etkinliklere yüzbinlerce vatandaşın katılım sağlaması beklenirken, Türkiye'nin kaderinin değiştiği gün için medya sektöründen de çok anlamlı bir adım geldi.

Turkuvaz Medya Grubu'na ait gazeteler, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ kapsamında, 15 Temmuz'da özel sayıları ile gazete bayilerinde yerini alacak.

fewjfewfg

Sabah gazetesi, hafızalara kazınan darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Türkiye'nin geleceğine ışık tutan bu demokrasi zaferini hazırladığı özel gazeteler ile anacak.

Sabah gazetesi dışında yine Turkuvaz Grubu'na bağlı Takvim, Fotomaç, Yeni Asır gazeteleri de o tarihi günün yıl dönümünde özel sayıları ile okurlarıyla buluşacak.

ewjfewfewf

- Turkuvaz Medya Grubu 15 Temmuz özel sayıları hakkında şu açıklamayı yaptı;

Türkiye, bundan tam 1 yıl önce 15 Temmuz 2016’da dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak bir güne sahne oldu.

Milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yıllarca sinsi bir şekilde yuvalanan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) biat etmiş hainler, demokrasiye ve millet iradesine darbe vurmak için saldırıya geçti. Tankları, uçakları, helikopterleri ve uzun namlulu silahlarıyla vatan için sokaklara dökülen savunmasız halkın üzerine acımasızca kurşun ve bomba yağdırdı.

Ancak göğsünü kurşunlara siper ederek hainlere geçit vermeyen Türk milleti, tüm dünyanın gıpta ile izlediği bir demokrasi zaferine imza attı. 242 kişinin şehit düştüğü, 2 bin 193 kişi ise gazi olduğu o gün, "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak resmi kayıtlara geçti.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini, demokrasiye olan inancını ortaya koyduğu o günden bu yana medya grubumuz, yayınlarıyla millet iradesinin yanında yer aldı.

Sabah gazetesi, hafızalara kazınan darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Türkiye'nin geleceğine ışık tutan bu demokrasi zaferini hazırladığı özel gazeteler ile taçlandırıyor.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Türkiye baskısında özel içerikle yayımlanacak bu gazetelerde yer almak, 15 Temmuz şehitlerimizi anmak, demokrasi, birlik ve beraberlik mesajınızı okurlara ulaştırmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Turkuvaz Grubu 15 Temmuz'da özel sayıları ile bayilerde olacak! İşte detaylar... ile ilgili etiketler 15 Temmuz Sabah turkuvaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.