‘Türk’ün Pençesi’yle bu işi bitirmenin zamanı geldi’

Türkiye’nin Suriye’de karşısında PKK’nın değil aslında ABD’nin olduğunun altını çizen Şener, “Kilit, Kartal, Kılıç dedikten sonra Türk’ün Pençesi’yle diye bu işi bitirmenin zamanı geldi.” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener, TVNET’te Serhat İbrahimoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı programa konuk olarak Türkiye’nin Taksim intikamını almak için başlattığı Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘TÜRK’ÜN PENÇESİ’YLE BU İŞİ BİTİRMENİN ZAMANI GELDİ’

Türkiye’nin artık terörü bitirmesi için gerekeni yapması gerektiğine dikkati çeken Şener şu ifadeleri kullandı:

“Pençe Kilit, Kartal, Kılıç dedikten sonra Türk’ün Pençesi diye bu işi bitirmenin zamanı geldi geçiyor bence. Çünkü TSK bu operasyonu Taksim’deki bombalama sonrası planlanmış hedeflere yönelik operasyon olarak gerçekleştirdi ama dayanağı bundan 6 ay öncesi. 6 ay önce biz ne konuşuyorduk kara harekatı… o zamanki planlar bunlar. Aslında onun uygulaması.

‘KARŞIMIZDA PKK DEĞİL ABD VAR’

Dolayısıyla buna başlamışsak devamının gelmesi lazım çünkü artık çokça anlatmaya gerek yok PKK terör örgütü değil ABD var. Ama fiilen kendisi yok terör örgütünün elemanlarını ortaya sürüyor. Her geçen gün onlar daha fazla tahkimat yapıyorlar, teröristleri eğitiyorlar, para veriyorlar ve meşruiyet devşirmeye çalışıyorlar. 

‘TÜRKİYE SURİYE’NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR’

Türkiye sınır ötesinde komşusunun toprak bütünlüğüne saygı çerçevesinde teröristlerden alanları temizleyip yine onların vatandaşlarını yerleştirip onlara da hizmet etmiş oluyor. Kendi güvenliğinin tertibatını da bu şekilde alıyor. Esad, Suriye devlet olmayı becerirse kendi topraklarını gerçekten PKK ve PYD’den arındırmak isterse DEAŞ meselesinde olduğu gibi. O zaman bütün bu alanlar onun meşru devletinin birer parçası. Türkiye bunu sağlamaya çalışıyor. 

‘RUSYA, ABD, ESAD, İRAN, AB KARŞIMIZDA OPERASYON ÇEKİYOR’

Bakıyorsunuz Türkiye’nin karşısında öyle bir güç var ki; Rusya, ABD, Esad yönetimi, İran, Avrupa Birliği hepsi bir oluyorlar karşımızda operasyon çekiyorlar.”

‘Türk’ün Pençesi’yle bu işi bitirmenin zamanı geldi’ ile ilgili etiketler Nedim Şener TSK Suriye Pençe Kılıç Hava Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.