Türkücü Ahmet Çakar kazada hayatını kaybetti!

Rize'nin sevilen ses sanatçılarından Ahmet Çakar, otomobiliyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Atma türkü dalında seslendirdiği eserlerle ün kazanan Çakar, Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da atma türkü söylemişti.

Çakarın hayatını kaybettiği kazanın, Pehlivantaşı Mahallesi yol güzergahında gece saat 05.00 sıralarında meydana geldiği belirlendi.

Olay Çakar'a ulaşamayan yakınlarının güvenlik güçlerine durumu bildirmesi üzerine ortaya çıktı.

Yapılan soruşturma sonucunda Çakar'ın araç kiraladığı belirlendi. Kiralama yapılan şirketten GPRS ile aracın yerinin tespiti istendi.

Türkücünün Pilavdağı Mahallesi Erzurum Caddesi üzerinde virajı alamayarak 150 metre aşağıdaki dereye yuvarlandığı belirlendi.

Olay yerine gelen 112 ve AFAD ekipleri Çakar’ı bulunduğu araçtan çıkarttı. Çakar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

KÜLLİYEDE ATMA TÜRKÜ SÖYLEMİŞTİ

2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Yaşayan İnsan Hazineleri, Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri" adlı ödül törene Rizeli bir başka atma türkü sanatçısı Osman Efedioğlu ile katılan Çakar, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atma türkü söyleyerek beğeni toplamıştı. "Belasını bulacak FETÖ'sü, PKK'sı" gibi ifadelerin yer aldığı türkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ve Kültür Bakanı Nabi Avcı tarafından da hayranlıkla dinlenmişti.

Türkücü Ahmet Çakar kazada hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Rize atma türkücü külliye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.