Türkiye'yi küçümseyen Bruno Fernandes, Galatasaray'ın tokadını yedi!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup eden temsilcimiz Galatasaray, maçtan önce İngiliz ekibinin Portekizli yıldızı Bruno Fernandes'in kullandığı ifadelere tokat gibi bir cevap vermiş oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu ikinci maçında Manchester United'ı İngiltere'de 3-2 mağlup eden Galatasaray, Avrupa'da bir kez daha tarihe geçecek bir galibiyet almış oldu.

Zaha, Keram Aktürkoğlu ve Icardi'nin attığı gollerle kazanan sarı-kırmızılılar, maçtan önce konuşan ve Türk futbolunu küçümseyen ifadeler kullanan ManU'nun Portekizli oyuncusu Bruno Fernandes'e de sağlam bir cevap vermiş oldu.

Türkiye'yi küçümseyen Bruno Fernandes, Galatasaray'ın tokadını yedi!

"BİZİMLE HİÇBİR TÜRK TAKIMI BAŞA ÇIKAMAZ"

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, maçtan önce "Evet şu an formda bir takım değiliz ama Türkiye liginden bir rakip için özel olarak motive olmadık veya çalışma yapmadık! Galatasaray'ı Avrupa'da herkes tanır fakat lig temposu olarak bizimle hiçbir Türk takımı başa çıkamaz. Bu maç bizim çıkış maçımız olacak" diyerek Türkiye Ligi'ni küçümsemişti.

Galatasaray'ın aldığı galibiyet Fernandes'e tokat gibi bir cevap oldu.

Türkiye'yi küçümseyen Bruno Fernandes, Galatasaray'ın tokadını yedi! ile ilgili etiketler Bruno Fernandes Manchester United Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.