Türkiye'yi duyan Yunan genç kekeledi! Sosyal medya bu röportajı konuşuyor...

Yunanistan sokaklarında yapılan bir sokak röportajında vatandaşlara en çok hangi ülkeden nefret ettiği soruldu. ‘Türkiye’ cevabını veren bir Yunan gencin “Neden Türkiye'den nefret ediyorsun” sorusu karşısında kekelemesi sosyal medyaya damga vurdu. İşte Yunan gencin o anları...

Yunanistan'ın Ege'deki provokatif eylemleriyle birlikte iki ülke arasındaki tansiyon yükseliyor. 

Yunanistan'da yapılan bir sokak röportajında konuşan genç, verdiği ve veremediği cevaplarla sosyal medyanın gündemine oturdu. 

-EN ÇOK NEFRET ETTİĞİN ÜLKE HANGİSİ?

-TÜRKİYE

Muhabirin mikrofon uzattığı ve "En çok nefret ettiğin ülke hangisi?" diye sorduğu genç, hiç düşünmeden "Türkiye" yanıtını verdi.

Türkiye'yi duyan Yunan genç kekeledi! Sosyal medya bu röportajı konuşuyor...

"NEDEN?" SORUSU SONRASI KEKELEDİ

Muhabir ise daha sonra "Neden?" diye ikinci bir soru sordu. Ne diyeceğini bilmeyen, "Eee", "Hımm", "Onlar", "Çünkü" gibi şeyler söyleyen ancak cevap veremeyen Yunan genç, daha sonra "Ülkemizi işgal etmek istiyorlar, Bu sebepten ötürü" dedi.

"İLK KEZ TÜRK'LE TANIŞTIM"

Daha sonra sonra soruyu soran muhabir de Türk olduğunu söyledi. Şaşkına dönen Yunan genç, ilk kez bir Türk'le tanıştığını ifade etti.

 

Türkiye'yi duyan Yunan genç kekeledi! Sosyal medya bu röportajı konuşuyor... ile ilgili etiketler Yunan Türkiye röportaj Yunanistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.