Türkiye'ye gelen ünlü model komaya girdi!

ABD'li şarkıcı Chris Brown'a açtığı dava sonrası kazandığı 70 bin dolar ile dünya çapında tanınan Brezilyalı model Liziane Gutierrez’in ailesinden habersiz geldiği Türkiye'de komaya girdiği iddia edildi.

Yarım milyonu aşan sosyal medya takipçisine sürekli olarak paylaşımlarda bulunan ve bikinili pozlarını sergilemekten geri durmayan 32 yaşındaki Liziane Gutierrez’in, Türkiye’deki liposuction operasyonu sonrasında anesteziye karşı şiddetli bir alerjik reaksiyon yaşamasının ardından komaya girdiği iddia edildi.

Türkiye'ye gelen ünlü model komaya girdi!

Daily Star’ın haberine göre Amerika’daki estetik cerrahların olur vermediği operasyonu gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye geldiği söylenen Brezilyalı modelin bunu ailesine bile söylemediği haberde yer alan detaylardan biri oldu.

Türkiye'ye gelen ünlü model komaya girdi! - Resim : 2

LİPOSUCTİON NEDİR?

Liposuction vücutta belli bölgelerde toplanmış cilt altı yağ dokularının vakum ve kanüller (metal borular) yardımıyla alınmasını sağlayan (vakumla yağ alma) bir ameliyattır.

Türkiye'ye gelen ünlü model komaya girdi! ile ilgili etiketler Türkiye Liziane Gutierrez koma
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.