Türkiye'ye gelen ünlü aktör Gerard Depardieu yapım aşamasındaki yatı hakkında mühendislerden bilgi aldı

2013 yılında Rus vatandaşlığına geçen dünyaca ünlü 73 yaşındaki Fransız aktör Gerard Depardieu, Türkiye'ye geldi. Ev olarak kullanacağı balıkçı teknesi, Tuzla'da 'yat'a dönüştürülen ünlü aktör yatının yapım aşaması hakkında mühendislerden bilgi aldı. Depardieu, bundan sonra daha iyi bir yaşam peşinde olduğunu belirterek, dalgalara yelken açıp bu huzuru bulmayı umut ettiğini söyledi.

Asteriks ve Oburiks filmlerinde başrolde yer alan dünyaca ünlü oyuncu Gerard Depardieu'nun Türkiye'de ev olarak kullanacağı, 2017’de Fransa’da satın aldığı ton balığı av teknesi, Tuzla'da 'yat' a dönüştürülüyor. Ünlü aktör, Tuzla'ya giderek yatın yapım aşaması hakkında bilgi aldı.


HAYATININ GERİ KALANINI DENİZLERDE GEÇİRECEK 

L’Obs dergisine konuşan ünlü aktör, artık ülkesinde daha az yaşayıp İstanbul ve Dubai'de zaman geçirmek istediğini söyledi. 73 yaşındaki Depardieu, bundan sonra daha huzurlu bir yaşam peşinde olduğunu belirterek, dalgalara yelken açarak bu huzuru bulmayı umut ettiğini anlattı.

Türkiye'ye gelen ünlü aktör Gerard Depardieu yapım aşamasındaki yatı hakkında mühendislerden bilgi aldı

YATI HAKKINDA BİLGİ ALDI 

Deniz ve balıkçılık tutkusuyla da bilinen sanatçı, Fransa'da bir arkadaşından aldığı ton balığı av teknesini yeniden dizayn edip gezi yatı yaptırmak için 2017'de Türkiye'ye getirmişti. Snob Magazin'in haberine göre; Ünlü aktör, yapım aşamasında olan yatı hakkında bilgi almak için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi. Ayağının tozuyla Tuzla'ya geçen Gerard Depardieu, hem yat hakkında bilgi aldı hem de yatın içerisinde olması gerekenleri anlattı.

Türkiye'ye gelen ünlü aktör Gerard Depardieu yapım aşamasındaki yatı hakkında mühendislerden bilgi aldı - Resim : 2

''TÜRKİYE'DE YATÇILIK ÇOK İLERLEMİŞ DURUMDA''

Depardieu denizde huzur bulup dinlendiğini belirterek, "Teknelerle aram çok iyi. Denizi seviyorum. Huzur buluyorum. Bu nedenle Fransa'da bir dostuma ait klasik balıkçı teknesini de aldım ve bu tekneyi gezi teknesine bir yata dönüştürülmesi için Türkiye'ye getirdim. Türkiye'de yatçılık çok ilerlemiş durumda. Ayrıca Avrupa'dan daha hesaplı. Tuzla'da duo yapan tersaneleri gezdim. Yat tasarımı yarışmasında öğrencilerin tasarımları müthişti. Teknemi burada yeniden tasarlayacaklar ve bittiğinde Ege'yi gezeceğim" dedi.

Türkiye'ye gelen ünlü aktör Gerard Depardieu yapım aşamasındaki yatı hakkında mühendislerden bilgi aldı ile ilgili etiketler yat tekne Asteriks ve Oburiks Gerard Depardieu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.