Türkiye'nin yüreğine dokunan kısa film! İzleyen ağladı... / VİDEO

Çanakkaleli bir marka olan Doğtaş Mobilya, doğup yeşerdiği, yerel bir markadan dünya markasına dönüştüğü topraklara vefasını hazırlattığı bir kısa filmle gösterdi. 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına hazırlanan kısa film izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü için MullenLowe İstanbul tarafından hazırlanan film, Çanakkale Boğazı'yla ilgili az bilinen bir bilgiyi ekranlara taşıyor.

Çanakkale Boğazı’ndan geçen pek çok geminin kaptan köşküne ve güvertesine konuk olduğumuz bu duygusal filmde, kaptanlarla yapılan görüşmelere ve onların boğazdan her geçişinde yaşadığı duygulara yer veriliyor. Kısa bir belgesel tadındaki film, Çanakkale kahramanlarının hala kalplerde taşındığını hepimize bir kez daha hatırlatıyor.

Doğtaş, bu topraklardan büyüyen bir marka olarak, vatanı kurtaran kahramanlarımızı minnetle anarken; şehitlerimizi anmak üzere herkesi Çanakkale’de olmaya davet ediyor.

Türkiye'nin yüreğine dokunan kısa film! İzleyen ağladı... / VİDEO ile ilgili etiketler Çanakkale 18 Mart doğtaş deniz zaferi kısa film
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.