Türkiye'nin tüm otellerinde geçerli dev kampanya! Yurtiçi otel ödemesine 1.500 TL indirim kazanın! Antalya, Bodrum, Abant…

Popüler tatil mekanlarında konaklama ucuza gelecek! Yaz tatili için plan yapmadan önce bu kampanyaya bir göz atın!

Vodafone Seyahat Yanımda kampanyası ile özel bir duyuru paylaştı. Yaz tatili planı yapanlar için müjde olacak bu yeni kampanya popüler tatil mekanlarında konaklamayı ucuza götürecek.

Vodafone abonelerine özel başlatılan bu yeni kampanya herkese açık olarak duyuruldu. İndirimli dönemde fırsat olarak duyurulan geçici kampanya yurtiçi otellerde ek 1.500 TL'ye kadar indirim kazandıracak.

Yaz aylarını indirimli tatil fırsatı ile değerlendirmek isteyenler konaklamayı ucuzlatan kampanyayı değerlendirebilir. Antalya, Abant, Kapadokya ve Bodrum gibi popüler otellerde 1.500 TL'ye kadar indirim uygulanacak. Yapılması gereken tek şey indirim kodunu rezervasyon sırasında kullanmak.

1.500 TL İNDİRİM İÇİN SON GÜN!

Vodafone'un herkese açık başlattığı yurtiçi otellerde geçerli 1.500 TL indirim kampanyası 30 Eylül tarihine kadar sürüyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Seyahat Yanımda uygulaması üzerinden veya internet sitesi aracılığı ile katılım sağlaması gerekiyor.

YURTİÇİ OTELLERDE 1.500 TL İNDİRİM NASIL KAZANILIR?

Türkiye'nin tüm otellerinde geçerli dev kampanya! Yurtiçi otel ödemesine 1.500 TL indirim kazanın! Antalya, Bodrum, Abant…

Kampanya dönemi devam ederken detaylar paylaşıldı. 5.000 TL ile 10.000 TL arası yurtiçi otel bilet satın alımında 1000 TL indirim sunulacak. 10.000 TL ve üzeri tüm otel satın alımlarda 1.500 TL indirim sunuluyor. Kampanyadan sadece yurtiçi otel bileti satın alımı yapılırken faydalanılabilir.

Kampanyaya katılmak isteyenler Seyahat Yanımda uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyadan özel kod paylaşımı yapmalı ya da www.seyahatyanımda.com internet sitesi üzerinden satın alım işlemi sağlanmalıdır.

YURTİÇİ OTELLERDE 1.500 TL İNDİRİM KODU

Vodafone’un başlattığı kampanyadan herkes faydalanabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için ödeme kısmına cep telefonu numarası girilmeli ise gerekiyor. 1.500 TL daha ucuz konaklama için bilet satın alma işlemi sırasında indirim kodu yazan kısma SYOTEL yazılması yeterli oluyor.

Kampanya dahilinde 5.000 TL ve üzeri bilet satın alımları geçerli oluyor. En fazla 1.500 TL indirim kazanılıyor. Vodafone sunduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutuyor.

Türkiye'nin tüm otellerinde geçerli dev kampanya! Yurtiçi otel ödemesine 1.500 TL indirim kazanın! Antalya, Bodrum, Abant… ile ilgili etiketler Vodafone tatil Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.