Türkiye'nin tek yürek olduğu deprem faciasında Murat Bardakçı'dan provokatif Kızılay çıkışı!

Türkiye'nin tek yürek olduğu deprem felaketinde kan bağışının önemi bir kez daha ortaya çıkarken Gazeteci Murat Bardakçı'nın Kızılay ile ilgili provokatif sözleri büyük tepki çekti.

Türkiye, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat günü meydana 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketiyle karşı karşıya geldi.

10 ilde 13.5 milyon vatandaşı etkileyen deprem nedeniyle kan bağışının önemi bir kez daha ortaya çıktı.

Binlerce vatandaş, Kızılay'a kan verdi, yardımda bulundu.

Birlik ve beraberliğin olması gereken deprem felaketindeki son durum Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın moderatörlüğündeki Bire Bir Deprem Özel programında masaya yatırıldı.

"KIZILAY'A HİÇBİR BAĞIŞ YAPMAM"

Programda konuşan Habertürk yazarı Murat Bardakçı, Kızılay hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. Bardakçı, Kızılay'a kan bağışı yapmayacağını ifade ederek, "Aile büyüklerim Kızılay'a her türlü yardımı yapmıştır ama ben bugünkü Kızılay'a hiçbir bağış yapmam. Askeriyeye yaparım. Bugünkü Kızılay'a ne bağış yaparım ne de para veririm. Çünkü hakkında çok söylenti var" ifadelerini kullandı.

TEPKİ GELİNCE SÖZÜNÜ GERİ ALDI

Programın ilerleyen dakikalarında 'Kızılay'a kan vermem' sözünü geri aldığını belirten Bardakçı, "Kan veririm ama asla maddi bağışta bulunmam" diye konuştu.

.

 

 

 

.

 

Türkiye'nin tek yürek olduğu deprem faciasında Murat Bardakçı'dan provokatif Kızılay çıkışı! ile ilgili etiketler Murat Bardakçı Kızılay Türk Kızılayı deprem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.