Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği yeniden Kiev'e taşındı

Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle geçici bir süre için faaliyetlerini sürdürdüğü Ukrayna'nın Çernivtsi kentinden yeniden başkent Kiev’e taşındı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada, "Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük" denildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarının başlamasının ardından Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği, geçici bir süre için faaliyetlerini Ukrayna'nın Çernivtsi kentine taşımıştı.

Büyükelçilik tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Değerli vatandaşlarımız ve Ukraynalı dostlarımız, geçici bir süre için faaliyetlerimizi, tahliye çalışmalarında lojistik merkezimize dönüşen Çernivtsi kentine kaydırmıştık. Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, “Yarından itibaren konsolosluk hizmetleri dahil faaliyetlerimizi Panasa Mirnoho 22 adresindeki binamızdan yürütmeye devam edeceğiz” denildi.

Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği yeniden Kiev'e taşındı ile ilgili etiketler Ukrayna Türkiye Kiev Büyükelçiliği Çernivtsi kiev
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.