Türkiye'nin ilk erkek güzeli hayatını kaybetti! Cenazesini kimse sahiplenmiyor!

Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen ve adı bir dönem Sibel Can ile aşk dedikodularına karışan Karahan Çantay hayatını kaybetti. 1995 yılında Mr. Turkey yarışmasıyla üne kavuşan model, geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi. Ünlü modelin cenazesinin ise Tayland'da bir hastanenin morgunda bekletildiği iddia edildi.

Karahan Çantay, 1995 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasıyla üne kavuştu. Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Peki Karahan Çantay kimdir?

Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 tarihinde Ankara'da doğdu, Balıkesir'de büyüdü. İlk, orta ve liseyi Balıkesir'de tamamladı. Üniversite sınavlarında da, en büyük ideali olan ODTÜ'ye dereceyle girdi. 1990 yılında ODTÜ Matematik Bölümü'nü kazandı. Son sınıfa kadar okudu. Mankenliğe başlayınca okulu bıraktı. 2000 yılında okuldan atıldı.

1995 yılında "Mr Turkey" model yarışmasının birincisi oldu. 1996 yılında ilk kez İstanbul'da düzenlenen Mr World erkek güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiş ve Tom Nuyens ile Gabriel Soto'nun ardından üçüncü oldu.

Karahan Çantay kimdir? - Güncel Haberler Milliyet

KARAHAN ÇANTAY KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi ve 43 yaşındadır.

Türkiye'nin ilk erkek güzeli hayatını kaybetti! Cenazesini kimse sahiplenmiyor! ile ilgili etiketler sağlık karahan çantay kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.