Türkiye’nin ilk AVM'si yıkılıyor! Yerine rezidans yapılacak

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi İstanbul Bakırköy'de Galleria adıyla açılmıştı... Bir dönem İstanbul'un en popüler lokasyonu olan Galleria'nın yıkılacağı ve yerine rezidans yapılacağı ortaya çıktı. AVM içerisinden son fotoğrafları ise Uğur Dündar paylaştı...

Türkiye’yi "alışveriş merkezi" kavramı ile tanıştıran Galleria yıkılıyor.

Bir zamanların popüler AVM'si aynı bölgede Dati Holding tarafından kurulması planlanan yeni proje kapsamında yeni kimliğine bürünecek.

Galleria’nın olduğu nokta ile arkasında yapılan deniz dolgu çalışmaları sonucu elde edilen alana otel, rezidans ve ofis gibi binaların kurulması planlanıyor.

UĞUR DÜNDAR FOTOĞRAF PAYLAŞTI

1988’de açılan Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi olan Galleria’nın yıkılarak yerine rezidans yapılmasını sosyal medyada gündeme getiren Uğur Dündar, AVM içerisinden son fotoğrafları paylaştı.

Dündar, paylaşımında “Yıkılıp yerine çok katlı otel ve rezidans (beton yığını) yapılmasına karar verilen İstanbul'un en eski AVM'si Galeria'nın an itibarıle görünümü... İn cin top oynuyor!..” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ilk AVM'si yıkılıyor! Yerine rezidans yapılacak ile ilgili etiketler Bakırköy Uğur Dündar Galleria alışveriş merkezi Dati Holding
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.