Türkiye'nin en zenginleri 2021! İşte Forbes Türk zenginleri listesi

Türkiye'nin en zenginleri 2021 listesi daha önceden belli olmuştu. Her yıl dünyadaki zengin iş adamları ve servetlerini yayınlayan dünyaca ünlü dergi Forbes, Türkiye'nin en zenginleri 2021 listesine de yer verdi.

Koronavirüs salgınının da etkisiyle bu yıl milyarder sayısının arttığını açıklayan Forbes'a göre zenginler servetlerine servet kattı. Listede yer alan Türkiye'nin en zenginleri sıralaması da değişti. İşte Forbes'a göre Türkiye'nin en zenginleri 2021...

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİNLERİ 2021

Forbes dergisine göre Türkiye'de Murat Ülker, 6.3 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer aldı. 2020 yılına göre servetini yüzde 46.5 artıran Ülker, dünyada da 421. sırada yer aldı. Ülker, geçen sene dünyada 414. sıradaydı.

Türkiye’de listede ikinci sırada 4.4 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak yer aldı. 2020’ye göre servetini yüzde 41.9 artıran Ilıcak, dünyada 655. sırada yer aldı ve dünyanın en zengin ilk 1000 kişisi arasına giren iki Türk zenginden biri oldu.

Türk zenginlerin sıralaması ise şöyle devam ediyor;

Ferit Şahenk
Hüsnü Özyeğin
Hamdi Ulukaya
Suat Günsel
Semahat Arsel
Mustafa Küçük
Nihat Özdemir
Rahmi Koç
Sezai Bacaksız
Mehmet Nazif Günal
Suna Kıraç
Ahmet Çalık
Hamdi Akın
Bülent Eczacıbaşı
Eren Özmen
Faruk Eczacıbaşı
Fatih Özmen
Mehmet Ali Aydınlar

Türkiye'nin en zenginleri 2021! İşte Forbes Türk zenginleri listesi ile ilgili etiketler Murat Ülker türkiyenin en zenginleri 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.