Türkiye'nin acısını ilk o paylaştı! Aliyev'den Bartın'daki facia için taziye mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Aliyev, Türkiye'ye ilk taziye mesajını gönderen ülke lideri oldu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev mesajında, Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberinin kendisini derinden sarstığını belirtti.

 

Türkiye'nin acısını paylaştıklarını ifade eden Aliyev, Erdoğan'a, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kardeş Türk halkına, kendi ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerini iletti.

Aliyev, yaralılar için de şifa temennisinde bulundu.

 

 

 

Türkiye'nin acısını ilk o paylaştı! Aliyev'den Bartın'daki facia için taziye mesajı ile ilgili etiketler Azerbaycan Amasra Maden patlama Erdoğan Cumhurbaşkanı aliyev barın taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.