Türkiye'nin AB restine bir destek de ABD'den! Beyaz Saray: Her zaman destekliyoruz!

Beyaz Saray: ABD Türkiye'nin AB üyelik sürecini her zaman destekledi ve desteklemeye de devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta 11-12 Temmuz'da yapılacak NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Litvanya'ya seyahati öncesinde havalimanında basın toplantısı düzenlemişti.

Erdoğan, "Milletimizin bizden bir beklentisi var" diyerek, "Önce gelin Türkiye'nin AB'de önünü açın, ondan sonra biz de Finlandiya ile ilgili nasıl onun önünü açtıysak, İsveç'in de önünü açalım" ifadesini kullanmıştı.

STOLTENBERG'DEN DESTEK VERMİŞTİ

Erdoğan'ın açıklamasından kısa bir süre sonra NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye'nin AB üyeliği isteğini destekliyorum" demişti.

BİR DESTEK DE ABD'DEN

Br destek de ABD'den geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada,  "ABD Türkiye'nin AB üyelik sürecini her zaman destekledi ve desteklemeye de devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin AB restine bir destek de ABD'den! Beyaz Saray: Her zaman destekliyoruz! ile ilgili etiketler Türkiye ABD Avrupa Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.