Türkiye'den teklif alan Vagner Love'a yeniden Süper Lig yolu gözüktü!

Vagner Love'un menajeri Envadro Fereira, "Midtjylland ile altı aylık sözleşmemiz bitti. Vagner emekli olmayı düşünmüyor. Türkiye, Azerbaycan ve Brezilya'dan teklifler var." dedi. Ülkemizde Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor formaları giyen tecrübeli futbolcunun yeni adresi merak konusu.

Son olarak Danimarka ekibi Midtjylland forması giyen Vagner Love, serbest kaldı. Vagner Love'ın menajeri Evandro Ferreira, "Midtjylland ile altı aylık sözleşmemiz bitti. Vagner emekli olmayı düşünmüyor. Türkiye, Azerbaycan ve Brezilya'dan teklifler var." dedi.

KARTAL VE ALANYASPOR FORMALARI GİYMİŞTİ

Ülkemizde Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor formaları giyen tecrübeli futbolcu 60 maça çıkıp 39 gol, 6 asist yapmayı başarmıştı. Kariyerinde Brezilya Milli Takımı'nın da formasını tam 25 kez giyen Vagner Love ülkesi adına 9 gol atmayı da başardı.

Türkiye'den teklif alan Vagner Love'a yeniden Süper Lig yolu gözüktü! ile ilgili etiketler Beşiktaş vagner love Aytemiz Alanyaspor Türkiye'ye dönüyor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.