TÜRKİYE’DEN İSRAİL’E ‘SUİKAST’ UYARISI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Türkiye'nin İsrail'e 'suikast' uyarısını, İYİ Parti’nin CHP’nin işbirliği teklifine ret kararının seçime yansımalarını, sosyal medyanın 'Şampiyonlar Ligi'nin şirketlerine kayyum atanmasını tartıştı.

''30 YILDIR TERÖRLE MÜCADELE EDERKEN DÖKTÜĞÜMÜZ KANLARDA ABD'NİN ELİ VARDIR''

Bozkurt, ''ABD yönetimi kendileri gibi olmayan, Batı dünyasından olmayanları insan olarak görmüyor. Bu açıklama bilinçaltının dışa vurumudur. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller'ın açıklaması 'biz onları insan olarak görmüyoruz' demektir. ABD kendisi dışında hiçbir gücü, ülkeyi tanımaz. 30 yıldır terörle mücadele ederken döktüğümüz kanlarda ABD'nin eli vardır.

''MİT, MOSSAD'A BU SUİKASTIN CİDDİ SONUÇLARI OLABİLECEĞİ KONUSUNDA UYARDI''

İsrail'in istihbarat yapılanmasında 3 önemli ayak vardır. MOSSAD, Şin Bet ve AMAN hakkında çeşitli senaryolar söz konusu. İsrail taşeronları üzerinden suikast planı yapıyor olabilir. İsrail Nazilere geçmişte yaptığını masumlaştırarak terörizm üzerinden masumiyetlerini kanıtlamaya çalışıyor. MİT, MOSSAD'a bu suikastın ciddi sonuçları olabileceği konusunda uyardı. Türk istihbaratı buna müsaade etmez. Türkiye'nin bugün mücadele ettiği kuvvet PKK değildir. PKK taşerondur. Bu savaş Türkiye ile ABD-İsrail savaşıdır.

''İYİ PARTİ'Yİ ESİR HALE GETİRDİLER''

Akşener bir strateji izliyor ise başarısız bir yolda. İYİ Parti'yi esir hale getirdiler. İYİ Parti çöküyor. İYİ Parti'deki bir yapı, partiyi uluslararası projelerde tutmaya çalışıyor. İYİ Parti'de çoğunluk CHP'yle yan yana yürümeyi kabul etmeyen kesimdi. Onlar açısından tekrardan CHP'yle angaje olarak HDP'yle hareket etmek artık İYİ Parti'nin oylarını daha da aşağı çekecekti. Mansur Yavaş milliyetçiliğe, CHPnin muhalefetliğine, HDP karşıtlığa oynayacak. Ancak İYİ Parti tabanı ikiye bölünür. Bir kesim yavaş'ı destekler, diğer kesim iyi aday çıkarılır ise İYİ Parti'ye oy verebilir. CHP tekrardan HDP'yle angajmana girecektir. Bu sebeple İYİ Parti tabanı İYİ Parti'ye oy verir. İstanbul'da İYİ Parti'nin oranları etkilidir. HDP üzerinden bir bölünme yaşanabilir. HDP üzerinden gidecekler için İYİ Parti'nin adayı Ankara'daki gibi ikiye bölünebilir. 

''CHP'YE KIRGINLAR, KIZGINLAR VAR. CHP'DE OY ORANLARI DÜŞECEK, CİDDİ SARSILACAKTIR''

Ümit Özdağ İYİ Parti'ye çağrı yapmıştı. Öyle bir diyalog kurulabilir. Servet Avcı gibi bir profil Mansur Yavaş'ın karşısında kazanır. CHP'ye kırgınlar, kızgınlar var. CHP'de oy oranları düşecek, ciddi sarsılacaktır.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TÜRKİYE’DEN İSRAİL’E ‘SUİKAST’ UYARISI! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt İsrail Türkiye MOSSAD Gazze Filistin CHP İYİ Parti ABD MİT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.