Türkiye'den dost ve müttefik Venezuela'ya başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanlığı, dost ve müttefik Güney Amerika ülkesi Venezuela’nın Merida eyaletinde meydana gelen sağanak yağışların yol açtığı sel ve toprak kayması nedeniyle hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı, Venezuela’nın Merida eyaletinde meydana gelen sağanak yağışların yol açtığı sel ve toprak kayması nedeniyle hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Venezuela’nın batısındaki Merida eyaletinde meydana gelen sağanak yağışların yol açtığı sel ve toprak kayması nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği derin üzüntüyle öğrenilmiştir. Dost Venezuela halkı ve Hükümeti ile sel felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.

Türkiye'den dost ve müttefik Venezuela'ya başsağlığı mesajı ile ilgili etiketler mesaj Dışişleri bakanlık bakanlığı venezuella başsağlığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.