Türkiye'den Cezayir'e başsağlığı mesajı! "Dost ve kardeş Cezayir halkına başsağlığı diliyoruz"

Dışişleri Bakanlığı , Cezayir’in Tamanrasset şehrinde 19 Temmuz'da meydana gelen trafik kazası için taziye mesajı yayımladı. Tamanrasset'teki kazada 34 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Cezayir’in Tamanrasset şehrinde 19 Temmuz'da meydana gelen trafik kazasında birçok kişinin hayatını kaybetmesi ve yaralanmasının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

'DOST VE KARDEŞ CEZAYİR HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ'

Açıklamada, "Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ile dost ve kardeş Cezayir halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Tamanrasset'teki kazada 34 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

 

Türkiye'den Cezayir'e başsağlığı mesajı! "Dost ve kardeş Cezayir halkına başsağlığı diliyoruz" ile ilgili etiketler Cezayir Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.