Türkiye'de on binlerce personelle dev uygulama!

Ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen “Türkiye Güven Huzur Uygulaması”nda metruk binalar, alışveriş merkezleri (AVM), fuar ve etkinlik alanları, toplu taşıma yapılan gar/istasyonlar, iskele/liman, otogar/terminal girişleri ile havaalanları güzergahları, elektronik oyun salonları, internet cafeler, eğlence mekanları ile umuma açık yerler ve çevreler kontrol edildi.

Uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranan 1.281 şahıs yakalandı, 2’si çocuk 24 kayıp şahıs bulundu. 186 bin 303 araç kontrol edildi, 29 bin 878 araca işlem yapıldı, 118 aranan araç tespit edildi, 784 araç trafikten men edildi. Uygulamada 5 bin 406 metruk bina ve 29 bin 796 umuma açık iş yeri denetlendi Uygulamada çok sayıda ruhsatsız silah, tabanca, kesici/ delici alet ile çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türkiye'de on binlerce personelle dev uygulama! ile ilgili etiketler Türkiye Güven Huzur Uygulaması
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.