Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları!

Türkiye'yi günlerdir etkisi altına alan orman yangınlarına her an bir yenisi ekleniyor. Ekiplerin ve halkın müdahaleleriyle kontrol altına alınan ve alınmaya çalışan yangınların durumu son dakika olarak takip ediliyor. Son dakika gelişmelerini merak eden vatandaşlar yangınların hangi illerde meydana geldiğini araştırıyor. Peki, Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı? Ayrıntılar haberimizde...

Farklı illerden gelen son dakika yangın haberleri, yürekleri dağlamaya devam ediyor. Türkiye’yi kasıp kavuran orman yangınlara bir yenisi ekleniyor. Akdeniz kıyısındaki Manavgat'ta Çarşamba günü öğleden sonra başlayan orman yangınlarına saatler ilerledikçe yenileri eklendi, alevler birçok yerde evlere ve otellere ulaştı. Hafta başından bu yana Antalya, Muğla, İzmir, Osmaniye, Mersin, Adana, Çanakkale, Kayseri, Edirne, Kütahya, Aydın, Kilis, Kocaeli, Kastamonu, Sakarya, İstanbul, Hatay, Bursa, Diyarbakır, Karaman, Balıkesir, Manisa, Bingöl, Kırklareli, Bilecik, Şanlıurfa, Bitlis, Kahramanmaraş, Çorum, Isparta illerinde yangınlar meydana geldi.

MUĞLA-BODRUM ORMAN YANGINI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kumbahçe Mahallesi İçmeler yolu güzergahındaki makilik ve ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında alevler Bodrum ilçesinin Gökpınar Mahallesi’ne ulaştı. Bölgeden gelen son haberlere göre; alevler 85 haneli Mazı Mahallesi ve Armutçuk mevkiine de yayıldı. Yangın nedeniyle iki mahalle büyük oranda tahliye edildi. Öte yandan Bodrum'a bağlı Umurca Mahallesi'ndeki yangın 10 saat sonra kontrol altına alındı. 

Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları!

MUĞLA-MARMARİS, DATÇA ORMAN YANGINI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz’da çıkan orman yangına müdahale çalışmaları Asparan mevkii, Turunç ve Osmaniye mahallelerinde yoğunlaştı. Alevler Marmaris-Datça karayoluna da yaklaştı. Trafiğe kapatılan karayolunda, bir süre sonra araçların kontrollü olarak geçişine izin verildi. 

Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları! - Resim : 2

MUĞLA-FETHİYE ORMAN YANGINI

Fethiye ilçesinin turistik mahallesi Ölüdeniz’de ormanlık alanda dün gece saat 00.30 sıralarında üç noktada birden yangın çıktı. Karadan yapılan müdahaleye rağmen yangının, rüzgârın da etkisiyle büyüdü. 

Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları! - Resim : 3

MUĞLA-KÖYCEĞİZ ORMAN YANGINI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün saat 15.48'de başlayan orman yangını devam ediyor. Yangına karadan ve havadan yapılan müdahale bugün karadan devam ediyor. Tedbir amaçlı bazı evler boşaltılırken yangına karadan müdahaleye devam edildiği belirtildi.

Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları! - Resim : 4

MERSİN-SİLİFKE ORMAN YANGINI

İlçede 29 Temmuz'da sabah saatlerinde Boğsak mevkisinde başlayan, ardından Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık mahallelerine sıçrayan orman yangını, dün gece saatlerindeki şiddetli rüzgar nedeniyle etkisini yeniden artırdı. Hava sıcaklığının 34 dereceyi bulduğu ilçede alevler, Akdere mevkisindeki ormanlık alanda etkili oldu. Yangın, daha sonra Gülnar ilçesi sınırındaki ormanlık alana kadar yayıldı. 

Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları! - Resim : 5

HATAY ANTAKYA ORMAN YANGINI

Antakya'ya bağlı Bağrıyanık Mahallesi'nin ormanlık alanında, saat 13.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlere Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri müdahaleye başladı. Bölgedeki bazı evler de tahliye edildi ve yangın kontrol altına alındı.

 

Türkiye'de hangi illerde yangın çıktı! İşte Türkiye'de yangın çıkan şehirler ve son durumları! ile ilgili etiketler Yangın Orman Yangını Bodrum Muğla Fethiye Manavgat Türkiye yangın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.