Türkiye'de final yapan diziler ABD yolcusu!

Inter Medya'nın dağıtımını üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları, Fatih Harbiye ve Al Yazmalım dizileri ABD'de yayınlanmaya başlanacak.

Fazilet Hanım ve Kızları, Fatih Harbiye ve Al Yazmalım dizileri ülkede İspanyolca yayın yapan Univision kanalında yayınlanacak.

BU HAFTA FİNAL YAPIYOR

Anlaşma yapılan dizilerin arasında bulunan Fazilet Hanım ve Kızları, bu hafta ekranlara veda edecek. Diziler, Mrs. Fazilet and Her Doughters ( Fazilet Hanım ve Kızları), In Between (Fatih Harbiye) ve Red Scarf (Al Yazmalım) isimleriyle yayınlanacak.

Türkiye'de final yapan diziler ABD yolcusu!

"TÜRK DİZİLERİNİN MÜKEMMEL ÖRNEKLERİ"

Inter Medya'nın CEO'su Can Okan, anlaşmanın ardından "Üç yapım da Türk dizilerinin dünya genelindeki başarısının mükemmel örnekleri. Bir tarafta tutkulu ve güçlü bir hikayeye sahip, uluslararası fan kitlesi olan Fazilet Hanım ve Kızları var. Diğer yanda ise Al Yazmalım ve Fatih Harbiye, sahip oldukları güçlü prodüksiyon ve kadroyla romantik, duygusal bir anlatım sunuyor." yorumunda bulundu.

Türkiye'de final yapan diziler ABD yolcusu! - Resim : 2

Fatih Harbiye

Türkiye'de final yapan diziler ABD yolcusu! - Resim : 3

 Al Yazmalım

Türkiye'de final yapan diziler ABD yolcusu! ile ilgili etiketler ABD türk dizileri yayın fazilet hanım ve kızları al yazmalım fatih harbiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.