Türkiye'de bir ilk! Yerli ve milli gururlarımız ASELSAN üretti

Yerli ve milli mühimmatlarımız SADAK-4T ve TOLUN bir ilki başardı. ASELSAN TOLUN, 30 kilometre menzildeki hedefleri F-16'ya entegre SADAK-4T Çoklu Taşıma Salanı'ndan bırakılan mühimmatlarla yüksek irtifadan tek komutla tam isabet başarıyla vurdu. O anlara ait paylaşılan video ise sosyal medyada beğeni rekorları kırdı.

Türk savunma sanayii, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak ASELSAN SADAK-4T ve TOLUN bir ilke imza attı. 30 Kilometrelik mesafedeki hedefler F-16'ya entegre SADAK-4T Çoklu Taşıma Salanı'ndan bırakılan ASELSAN TOLUN Mühimmatları ile yüksek irtifadan tek komut ile başarıyla vuruldu.

Türkiye'de bir ilk! Yerli ve milli gururlarımız ASELSAN üretti

ASELSAN ÜRETTİ TEK KOMUTTA 8 HEDEF

ASELSAN mühendisliğinin ürünleri olan SADAK-4T ve TOLUN sayesinde tek komutla 8 farklı hedef aynı anda imha edilebilecek.

Türkiye'de bir ilk! Yerli ve milli gururlarımız ASELSAN üretti - Resim : 2

Türkiye'de bir ilk! Yerli ve milli gururlarımız ASELSAN üretti ile ilgili etiketler Türkiye ASELSAN Savunma sanayi Milli Savunma Sanayi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.