"Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" diyen Şevval Şahin'e tepki yağdı

2018 Türkiye Güzeli ve model Şevval Şahin (23), Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Armağan Çağlayan'ın kendisine yönelttiği sorularını yanıtlayan Şahin, "Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" şeklindeki açıklamasıyla tepkilerin hedefi oldu.

Miss Turkey 2018 Güzellik Yarışmasının birinci seçilen ve Türkiye'de yaptığı işbirlikleri sayesinde de para kazanan genç model Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın TouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programında merak edilen sorulara yanıt verdi. 19 yaşına kadar Londra'da yaşadığını ve son 2 yıldır Türkiye'de de bir hayatı olduğunu söyleyen Şahin, ''Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor. Kendimi burada hep turist olarak hissettim.'' şeklindeki açıklamarı nedeniyle eleştiri topladı.

''2 YILDIR TÜRKİYE'DE HAYATIM VAR''

Türkiye'deki hayatının yarışmadan sonra olduğunu söyleyen Şevval Şahin, ''Pandemi döneminde Amerika'ya gittim. Kaçmak falan değildi... İstanbul'da doğdum, ailem ben 5 - 6 yaşımdayken Londra'ya taşınma kararı aldı. Oraya gidiyorlar ve ben 19 yaşıma kadar orada eğimimi alıp modelliğe başlıyorum. Bir yaz Miss Turkey'e katılıyorum babam sayesinde. Türkiye ile çok alakam olmadığı halde yarışmayı kazanıyorum. 19 yaşımdan sonra yani 2 yıldır burada da bir hayatım var.'' dedi.

''2 YILDIR TÜRKÇE KONUŞUYORUM''

Türkçe konuşurken İngilizce kelimeler de kullandığı için bazen eleştirildiğini söyleyen Şahin, açıklamarının devamında şu ifadeleri kullandı: ''Türkçemi 2 yılda geliştirdim. Ben hep İngilizce düşünüyorum. Kafamda Türkçe'ye çevirince cümlelerin arasına İngilizce kelimeler sıkıştırabiliyorum. Artık bir şey söylerken iki kere daha düşünüyorum. Türkiye'den çok güzel destek aldım. 2018'den beri estetik konularıyla, eski sevgilimle gündeme geldim. Türkçe konuşurken ister istemez çekiniyorum. İnsanlar Türkçemi eleştiriyor. Ben kendimi el hareketleriyle de ifade etmeyi seviyorum.''

Şevval Şahin

 ''TÜRKİYE'DE KALMAK YERİNE GİDİP GELME TARAFTARIYIM''

Şevval Şahin, Türkiye'de mutlu olup olmadığı sorulunca ise ''Mutluyum ama Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor. Ben gidip gelme taraftarıyım. Belki buranın enerjisi olabilir... Henüz tam bilmiyorum. Bazen üstümde olan ilgiden daralabiliyorum. Mesela haberler ya da sosyal medyada konuşulanlar. Uzakta olunca bunlar olmuyor. Çünkü ben kendimi burada hep turist olarak hissettim. Kalbimi dinleyip ve beni mutlu eden şeyi yapmak istiyorum. Burada yaşadıktan sonra bunun bir tık daha değiştiğini farkettim. Bazı şeylerin olmasına inanıyorum. Ama kendimi bir yere ait hissetmiyorum. Kameraların önünde Türkçe konuşurken çekiniyorum. Bir yerde bütün bir yıl kalamam.'' dedi.


Türkiye'de birçok firmayla çalışan ve modellik yapan model, ''Burada gerçekten yaşamaya başladıktan sonra İstanbul'a da Türkiye'ye de aşık oldum ama bir tek yere ait istemiyorum'' açıklamasında bulundu.

 

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ YAĞDI


Şevval Şahin'in Türkiye ile ilgili söyledikleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Genç modelin açıklamalarına, sosyal medyadan tepki yağdı. Henüz 19 yaşındayken Miss Turkey yarışmasında birinci olan Şevval Şahin, Türkiye'de hatrı sayılır paralar kazanmaya başlamıştı.

 Şevval Şahin

 

 

 

 

 

 

"Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" diyen Şevval Şahin'e tepki yağdı ile ilgili etiketler Şevval Şahin Armağan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.