Türkiye zirvede! İspanya, Mısır ve Yunanistan'ı geçti

Alman "Touristik Aktuell" adlı internet sitesi Türkiye'nin, paket tur aramalarında İspanya, Mısır ve Yunanistan'ı geride bırakarak zirvede yer aldığını açıkladı.

2022 yılı sonunda 50 milyon turist hedefi bekleyen Türkiye şimdiden 2023 için çalışmalarına başladı. Türkiye, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da turistlerin gözde mekanları arasında ilk sırayı aldı. Alman Touristik Aktuell sitesi, Türkiye'de 2023 yaz tatili konusunda beklentilerin yüksek olduğunu yazdı.

2023 İÇİN İYİMSER TABLO

Geçtiğimiz turizm yılındaki rekor rakamların ardından Türkiye'deki tur operatörlerinin gelecek yıl için son derece iyimser olduğu, hem uçuş hem de otel sektörlerinde kapasitelerin genişletildiği belirtildi.

EN YÜKSEK TURİST SAYISI VE GELİRİ HEDEFİ

Türkiye'deki turizm yetkilileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun kutlanacağı 2023 yılında tarihin en yüksek turist sayısı ve gelirine ulaşmayı amaçlıyor.

TÜRKİYE ZİRVEDE: İSPANYA, MISIR VE YUNANİSTAN'I GEÇTİ

Haberde, Alman Alltours patronu Willi Verhuven'in, 2024'te Türkiye'de en az 500 bin misafir ağırlamak istediği kaydedilerek, şunlar aktarıldı:

"Türk Rivierası, Alman tur operatörleri için en iyi 15 otel destinasyonu arasında bir numara. Türkiye, şu anda paket tur arama sorgularında İspanya, Mısır ve Yunanistan'ın çok ilerisinde."

 

Türkiye zirvede! İspanya, Mısır ve Yunanistan'ı geçti ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.