Türkiye yazarı, İstanbul Sözleşmesi sözleri çarpıtılan Bakan Yanık'a yüklendi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın, Cenevre'deki İstanbul Sözleşmesi'ne dair sözleri çarpıtıldı. İstanbul Sözleşmesi‘nden çekilme kararımızın endişe verici olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandığını iddia edilen Bakan Yanık'a yüklenen Türkiye gazetesi yazarı Ahmet Şimşirgil, "Niye bu kadar endişelisiniz açıklayın da bilelim" dedi.

Twitter'daki Daily İslamist hesabından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın, Cenevre'de düzenlenen Kadınlara Yönelik Ayrımcılığım Önlenmesi (CEDAW) Komitesi'nde, "İstanbul Sözleşmesi‘nden çekilme kararımızın endişe verici olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandığını iddia etti.

Bazı sitelerde de yer alan ifadelerin Bakan Derya Yanık'a ait olmadığı ortaya çıktı. Bakan'a ait olduğu iddia edilen ifadelerin yer aldığı paylaşımı alıntılayan Türkiye gazetesi yazarı Ahmet Şimşirgil, Yanık'a sert sözler yöneltti.

Şimşirgil, "Devam et Sayın Bakan Derya Yanık heyecanlı oluyor. Pervin Buldan ile Meral Akşener de endişe verici diyor. Niye bu kadar endişelisiniz açıklayın da bilelim. Yetti artık" dedi.

Türkiye yazarı, İstanbul Sözleşmesi sözleri çarpıtılan Bakan Yanık'a yüklendi

Türkiye yazarı, İstanbul Sözleşmesi sözleri çarpıtılan Bakan Yanık'a yüklendi ile ilgili etiketler Cenevre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı derya yanık İstanbul sözleşmesi Ahmet Şimşirgil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.