Türkiye ve Suudi Arabistan arasında yeni anlaşma! Bakan Bayraktar duyurdu: Geniş bir iş birliğinin önünü açtık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Suudi Arabistan ile mutabakat zaptı imzalandığını duyurdu. Bakan Bayraktar, "Görüşme sonrası imzaladığımız mutabakat zaptı ile karşılıklı yatırımlar başta olmak üzere madencilik alanında geniş bir iş birliğinin önünü açmış olduk." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Suudi Arabistan ile mutabakat zaptı imzalandığını duyurdu.

Türkiye ve Suudi Arabistan arasında yeni anlaşma! Bakan Bayraktar duyurdu: Geniş bir iş birliğinin önünü açtık

YENİ ANLAŞMAYI BÖYLE DUYURDU!

Bakan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Suudi Arabistan Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Sn. Bandar bin İbrahim Alkhorayef ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Görüşme sonrası imzaladığımız mutabakat zaptı ile karşılıklı yatırımlar başta olmak üzere madencilik alanında geniş bir iş birliğinin önünü açmış olduk.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye ve Suudi Arabistan arasında yeni anlaşma! Bakan Bayraktar duyurdu: Geniş bir iş birliğinin önünü açtık - Resim : 2

Türkiye ve Suudi Arabistan arasında yeni anlaşma! Bakan Bayraktar duyurdu: Geniş bir iş birliğinin önünü açtık ile ilgili etiketler Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.