Türkiye ve BAE merkez bankaları arasında işbirliğine yönelik ön anlaşma imzalandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında iş birliğine yönelik mutabakat zaptı imzalandı. Öte yandan iki ülke borsaları arasında da işbirliğine yönelik imzalar atıldı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında iş birliğine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

Türkiye ve BAE merkez bankaları arasında işbirliğine yönelik ön anlaşma imzalandı

BIST İLE ABU DABİ MENKUL KIYMETLER BORSASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Diğer yandan Borsa İstanbul ile Abu Dabi Menkul Kıymetler Borsası arasında da iş birliğine yönelik bir mutabakat muhtırası imza altına alındı.

Borsa İstanbul’dan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan himayesinde; 24 Kasım 2021 tarihinde, Borsa İstanbul ile Abu Dabi Menkul Kıymetler Borsası arasında iki ülke borsaları arasında iş birliğine yönelik bir mutabakat muhtırası imza altına alındı. Muhtırayı Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan ve Abu Dabi Menkul Kıymetler Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Said El Daheri imzaladılar." denildi.

  

 

Türkiye ve BAE merkez bankaları arasında işbirliğine yönelik ön anlaşma imzalandı ile ilgili etiketler Türkiye merkez bankası bae merkez bankası mutabakat zaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.