"Türkiye tehditlerle hareket edecek bir ülke değil!'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gazi Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu. Oktay konuşmasının başında Suriye'nin kuzeyine yapılacak harekata ilişkin net mesajlar verdi. Oktay ''Uluslararası camiaya mesajımız nettir. Türkiye tehditlerle hareket edecek bir ülke değildir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gazi Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Suriye'nin kuzeyine yapılacak harekata ilişkin, "Türkiye hem güney sınırlarımızı tehdit eden terör örgütlerine haddini bildirecek hem de Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilerin gönüllü olarak ülkelerine dönmelerine fırsat sağlayacaktır" dedi.

Oktay sözlerine ''Uluslararası camiaya mesajımız nettir. Türkiye tehditlerle hareket edecek bir ülke değildir'' diye devam etti. .

 

"Türkiye tehditlerle hareket edecek bir ülke değil!' ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Fuat Oktay Suriye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Gazi Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.