Türkiye sevdalısı Filistinli gazeteci Ömer Kaşram korona kurbanı oldu!

Türkiye’de yıllardan beri görev yapan El Cezire Ankara temsilcisi Filistinli gazeteci Ömer Kaşram, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ankara Şehir Hastanesi’nde 4 günden beri tedavi gören Kaşram, 2012'de de Suriye'deki iç savaşta vücuduna isabet eden şarapnel parçaları ile yaralanmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyayı tehdit eden koronavirüs, Türkiye’de de olumsuz etkisini göstermeye devam ediyor. Ölümcül salgın hastalıktan, sağlık görevlilerinden sonra en çok etkilenen gazeteciler de yaşamını yitiriyor.

TÜRKİYE SEVDALISI FİLİSTİNLİ GAZETECİ ÖMER KAŞRAM KORONA KURBANI OLDU!

Türkiye’de yıllardan beri görev yapan evli ve 3 kız çocuğu babası, Al Cezire Ankara Temsilcisi, 55 yaşındaki Filistinli gazeteci Ömer Kaşram, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Gazeteci Kaşram, uzun süreden beri El Cezire televizyonunun Ankara muhabiri olarak görev yapıyordu ve Suriye'deki iç savaşta önemli haberlere imza atmıştı.

Türkiye sevdalısı Filistinli gazeteci Ömer Kaşram korona kurbanı oldu!

YARALANMIŞ VE ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Başarılı gazeteci Kaşram, 2012 yılında Suriye'de görev yaparken yayın yaptıkları noktada Esed rejim güçleri tarafından vurulmuştu. Haşram, burada vücuduna isabet eden dört şarapnel parçası ile yaralanmıştı. Başarılı gazeteci, 2014'te de DEAŞ'ın elinden son anda kurtulmuştu.

Türkiye sevdalısı Filistinli gazeteci Ömer Kaşram korona kurbanı oldu! - Resim : 2

'VİRÜSÜ UÇAKTA KAPTI' İDDİASI

SuperHaber’in edindiği bilgilere göre, görevi nedeni ile sık sık yurt içi ve yurt dışına yolculuk yapan Ömer Kaşram’ın bir seyahat sırasında yanında bulunan bir yolcudan virüsü kaptığı İleri sürüldü. Kaşram’ın hastaneye yatmadan bir kaç gün önce arkadaşlarına, uçakta bir kişide virüs çıktığını bu nedenle evde karantinada olduğunu söylediği öğrenildi.

Türkiye sevdalısı Filistinli gazeteci Ömer Kaşram korona kurbanı oldu! - Resim : 3

Kaşram'ın ayrıca arkadaşlarına, ”Biraz nefes darlığım var. Sağlık görevlilerini aradım. Gelip beni hastaneye götürecekler” dediği, birkaç gün önce de, ”Beni yoğun bakıma alacaklar. Hastaneden çıkınca görüşürüz” dediği belirtildi.

Ömer Kaşram'ın bugün Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

Türkiye sevdalısı Filistinli gazeteci Ömer Kaşram korona kurbanı oldu! - Resim : 4

ÖLÜMÜNÜ ARKADAŞLARI BÖYLE DUYURDU

Medya dünyasında çok sevilen Ömer Kaşram’ın ölümü büyük üzüntü yarattı.

Arkadaşları, Filistinli gazetecinin ölümünü sosyal medyadan, ”Değerli dostum, Filistinli abimiz, Al Jazerraa Ankara Temsilcisi Ömer Kaşram’ı Koronadan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Daha bir kaç gün önce konuşmuştuk. @AhmeTopal10 kardeşim, o ve ben biraraya gelmek için sözleşmiştik. Ama maalesef nasip olmadı. Allah mekanını cennet etsin.” diye duyurdular.

Türkiye sevdalısı Filistinli gazeteci Ömer Kaşram korona kurbanı oldu! ile ilgili etiketler ömer kaşram ömer kaşram el cezire
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.